Winterseizoen Tennis 2019 - 2020

Graag stelt Zevenbergen haar volgend winterprogramma voor:

Wenst u het ganse jaar al dan niet op regelmatige basis uw favoriete sport te beoefenen, aarzel dan niet uw winteruur/uren te reserveren of gebruik te maken van de losse verhuurmogelijkheden.

 

Het seizoen zal starten zaterdag 14 september 2019 en eindigen op vrijdag 04 april 2020. (de tornooiweek van  22/2/2020 - 1/3/2020 valt niet in het abonnement).  De tarieven kan u in bijlage vinden. 

Huurde u vorig winterseizoen een terrein en heeft u terug interesse, gelieve dit zo snel mogelijk te bevestigen via email aan de club (info@zevenbergensport.be), met vermelding van dag, uur en terreinnr. Graag antwoord voor 01/08 , anders vervalt uw voorkeurrecht op het veld.

Tevens ontvangt de club graag het totale huurbedrag op het rekeningnummer

BE 54 8601 0352 9997 voor 15/08/2019. (met vermelding van dag, uur en terreinnr.)

Kandidaat nieuwe huurders kunnen eveneens het secretariaat hiervoor contacteren

Indien u lessen wenst (in groep of individueel) zal de tennisschool, Progress (http://www.tennisschoolprogress.be), u graag informeren. Contacteer hen via progresstennisschool@gmail.com.  
 
De club organiseert tevens recreatieve competities.   Iedereen is welkom hiervoor. Deze informatie kan u vinden op de website, facebookpagina of prikbord. 
 

Met dank bij voorbaat voor uw vlugge reactie en wij wensen u alvast een aangenaam en sportief winterseizoen toe. 
 

Opmerkingen:
Sluitingsdagen club en cafetaria op 25/12 en 01/01 en op 24/12 en 31/12 vanaf
14.00u


Op zaterdag en zondag sluit Zevenbergen, met uitz. van evenementen,
respectievelijk ten laatste om 21.00u en 19.00u.

Wintertornooi: 22/02/2020-01/03/2020: deze week valt niet onder het abonnement.
Alle terreinen zijn dan gereserveerd voor het tornooi. Indien toch beschikbaarheid,
velden zijn betalend voor iedereen (abonnementhouders en losse huurders)

Bijzondere Tarieven:
Alle bijzondere tarieven en losse beurten worden ook VOOR aanvang van de
competitie of van het uur betaald.


Wintercompetitie enkel € 100
Wintercompetitie dubbel € 110
(verdere info zie wedstrijdreglement wintercompetitie)
 

Wild Card : tennissen op vrije uren met reservatiemogelijkheid van 1u/dag/lid.  € 200

Indien uw tennispartner geen wild card heeft, moet hij een
losse beurt betalen.

 

Losse beurten per uur/per indoorbaan
tot 17.00u € 12
na 17.00u (behalve op zondag) € 16

Lidmaatschap

Zomerseizoen 2019

2018 is ten einde! Daarom kondigt het bestuur van de club graag het nieuwe “zomerseizoen” aan.

 

Dit zal starten op zaterdag 06/04/2019 en eindigen op vrijdag 13/09/2019. Een nieuw seizoen gaat gepaard met hernieuwing van de ledenaansluitingen.

 

Graag vestigen we jullie aandacht op onze nieuwe actie: ‘BRENG EEN LID AAN EN ONTVANG EEN DECAHTLON GESCHENKBON’! Als het nieuwe lid (vorig seizoen niet aangesloten op TC Zevenbergen) ‘de aanbrenger’ vermeldt op het inschrijvingsformulier, ontvang je, als aanbrenger, een cadeaucheque van Decathlon. Nl. voor het aanbrengen van een nieuwe jeugdspeler, krijg je een cheque van 10€ en voor een volwassene, ontvang je een cheque van 20€!

 

Als club in evolutie, sporen wij graag onze leden aan om hun aansluiting online te hernieuwen via het spelersdashboard op de Tennis Vlaanderen website.(www.tennisvlaanderen.be) Zoals steeds kan dit ook nog via een inschrijvingsformulier op de inkomtafel, ingevuld te deponeren in de brievenbus. Tennis vanaf de eerste dag van het seizoen is enkel mogelijk indien het lidgeld, 1 week voor aanvang van het nieuwe seizoen, werd voldaan. Om misverstanden te vermijden, vraagt de club uw veld steeds te reserveren.

 

Tarieven 2019

Het zomerlidgeld (inclusief verzekering tegen sportongevallen) omvat: - een ganse zomer onbeperkt tennisplezier; - outdoor en indoor speelmogelijkheid; - online reservatiemogelijkheden 6 dagen vooraf en 2x per week. - over te maken op rekeningnr. BE 54 8601 0352 9997 op naam van Sportvereniging Zevenbergen.

 

Genodigde: Tennis op Zevenbergen is enkel mogelijk als lid. Uitz.: - Ieder lid mag 3x met een niet-lid spelen; - Een niet-lid mag 3x uitgenodigd worden; - Het lid reserveert met ‘genodigde’ op het reservatiesysteem. - Tennis kan enkel op weekdagen op de outdoorvelden. - Het lid is verantwoordelijk voor zijn genodigde: hij/zij noteert zijn naam + naam genodigde in het register , te bevragen in de cafetaria. - 6 € wordt er betaald in de cafetaria, voor aanvang van het tennisuur