Squash

Er staan vijf squashlokalen ter beschikking van de liefhebbers. Er wordt dikwijls gesproken over "squashkooien" en terecht. Vele squashlokalen zijn immers helemaal ingesloten en geven geen ruimtegevoel, integendeel. Dit is niet het geval met de Zevenbergse squashlokalen, waarvan niet alleen de gehele voorkant in glas is, maar ook het gedeelte van de zijmuren boven de eigenlijke speelruimte. Daarenboven zijn de lokalen gelegen aan een ruime gang, voorzien met de nodige zitgelegenheid voor pauzerende spelers of toeschouwers. Extra speelcomfort wordt geboden door de zeer goede verlichting, trouwens een kenmerk van elke indoorsport op Zevenbergen.

Squash wordt gespeeld in los verband: de banen worden gehuurd per half uur en het licht wordt geactiveerd met een penning, die men koopt aan het buffet.


Een squashveld kost 7€ voor een half uur.


Wie wil deelnemen aan een competitie van de Antwerpse Vereniging van Vriendenclubs (AVVV) kan dit meedelen aan het buffet in het Sportcentrum. Het centrum betaalt de waarborg die hiervoor door het AVVV wordt gevraagd.